SpriraTeam PDF Tulosta Sähköposti

SpiraTeam hallitsee koko ohjelmistokehityksen elinkaaren

spirablocks

Joudutko valitsemaan hankitko vaatimusten-, testauksen-, havaintojen- vai projektinhallintavälineen? Oletko kyllästynyt manuaaliseen tietojen yhdistämiseen erilaisista lähteistä?

SpiraTeam® on ohjelmiston koko elinkaaren (ALM) hallintaväline. Se hallitsee vaatimukset, julkaisut, testit, havainnot ja tehtävät yhdessä ympäristössä.

Vaatimusten- ja projektinhallinta: SpiraTeam mahdollistaa projektin vaatimuslistan luonnin ja hallinnan, työn arvioinnin ja aikataulutuksen ja tehtävien osoittamisen julkaisu/iteraatiosuunnitelman mukaisesti.

spirareqs

Laadunvarmistus ja testauksen hallinta: SpiraTeamilla voit luoda, muokata ja suorittaa testitapauksia, jotka voidaan liittää vaatimuksiin kattavuuden varmistamiseksi. Testitapaukset voidaan jakaa testijoukoiksi suorittamista varten. Ohjelmisto sisältää integroidun havaintojen hallinnan.

spiratests

Yhteistyö ja raportointi: SpiraTeam sisältää yksilölliset mittaristot ja räätälöitävän raportoinnin, jotka mahdollistavat yhteistyötä edistävän viestinnän. Lisäksi voit liittää jokaiseen hallitavaan elementtiin tiedostoja tai linkkejä.

spiradashLisätiedot

  • Lataa englanninkielinen esite  
  • Kysy lisätietoja tai pyydä esittely yhteydenottolomakkellamme
  • Ota yhteys myyntiimme: sales(at)improveit.fi, puh. 040-7700801