Kumppanit PDF Tulosta Sähköposti

Kumppaneidemme avulla pystymme vastaamaan myös kaikkein vaativimpiin haasteisiin.

q_factory_logo_web_greenblack

Q-Factory Oy on testaukseen ja laadunvarmistukseen, tietoturvallisuuden auditointeihin ja projektinjohtopalveluihin erikoistunut ICT-alan konsultointipalveluyritys.

Nohau logo

Nohau Solutions AB on johtava pohjoismainen järjestelmäkehitysvälineiden toimittaja, jonka ratkaisut kattavat koko järjestelmäkehityksen elinkaaren sekä sulautettuihin että IT-järjestelmiin. ImproveIt toimii Nohaun edustamien Micro Focus -ratkaisuiden jälleenmyyjänä ja yhteistyökumppanina Suomessa.

meritoforumlogo

Merito Forum on toiminut 13 vuotta uusimpien teknologioiden täydennyskouluttajana ja taustallamme vaikuttaa laaja asiantuntijaverkosto, jonka huippuosaaminen siirtyy asiakaskohtaisten toimeksiantojen ja valmennusten myötä ICT-teknologiaa hyödyntävien yritysten ja julkishallinnon käyttöön.

inspecta

Inspecta Sertifiointi Oy on maamme johtava sertifiointi- ja tarkastusyritys, jonka palvelu kattaa monipuolisesti yritysten ja muiden yhteisöjen tarvitsemat toimintajärjestelmien, tuotteiden, palveluiden ja erilaisten henkilöpätevyyksien arvioinnit sekä sertifioinnin.