Borland / Micro Focus PDF Tulosta Sähköposti
borland-mf borland-alm_cr

Elokuussa 2009 Micro Focus hankki omistukseensa Borland Softwaren. ImproveIt toimii Borland-tuotelinjan jälleenmyyjänä Suomessa.

Borland-tuotteet ovat jo perinteisesti tarjonneet mahdollisuuden kehittää parempia ohjelmistoja nopeammin. Nyt tuotteisto on jälleen iskussa ja tarjoaa entistä avoimempia ja ketterämpiä välineitä ohjelmistokehityksen eri osa-alueille. Varmista että tiimisi kehittää oikeita asioita, tuottaa ne tehokkaasti ja kontrolloidusti ja varmistaa laadun tehokkaalla ja skaalautuvalla testauksella.

borland-define

Vaatimusten määrittely ja hallinta

  • Atlas: mahdollistaa liiketoiminnan ja kehitystiimien mutkattoman yhteistyön ketterissä hankkeissa. Mahdollistaa hajanaisen vaatimustiedon tallentamisen ja kehittämisen hallittaviksia vaatimuksiksi. Keskitetty web-pohjainen tuote, josta on kattavat liittymät ketterien projektien hallintavälineisiin, kuten Rally, VersionOne, Microsoft TFS tai Jira.
  • Caliber: yhdistää vaatimushallinnan ja määrittelyn parhaat käytännöt tarjoamalla integroidun ratkaisun, jonka avulla vaatimuksia voi kuvata interaktiivisten skenaroiden ja simulaatioiden avulla mutta myös hallita tehokkaasti koko elinkaaren ajan. Mahdollistaa vaatimusten tallennuksen keskitettyyn tietokantaan, jäljitettävyyden, kommunikoinnin ja muutoshallinnan.
borland-test

Laadunvarmistus ja testaus

  • Silk Central: testauksen hallinnan web-pohjainen keskipiste, jonka avulla hallitset automaatti- ja manuaalitestien suunnittelun, linkitykset vaatimuksiin, suorituksen ja raportoinnin.
  • Silk Test: automaattinen GUI- ja regressiotestaus web-, Java ja Windows-sovelluksille. Sopii sekä perinteiseen että ketterään kehitystiimiin.
  • Silk Performer: helppokäyttöinen ja kohtuuhintainen suorituskyky- ja kuormitustestausratkaisu. Soveltuu mm. seuraavantyyppisten sovellusten testaukseen: web, Java, .NET, useat tietokannat, CORBA, eri CRM:t jne.
  • Silk Mobile: Helppokäyttöinen toiminnallinen ja regressiotestaus mobiilisovelluksille eri sovellusalustoilla, kuten Android, iOS, Blackberry, Windows Phone, Windows Mobile, Symbian ja HTML5.
borland-manage

Projektin seuranta ja hallinta

  • StarTeam: integroi versionhallinnan, muutoksenhallinnan, tehtävät ja vaatimukset samaan kohtuuhintaiseen ympäristöön. Enterprise Advantege -versio tukee täysin räätälöityjä työnkulkuja. Mukana nyt myös selainkäyttöliittymä ja muutospaketit.
  • StarTeam Agile: uusi ketterien projektien hallintajärjestelmä jota voi käyttää itsenäisesti tai osana StarTeam-ympäristöä. Sisältää mm. backlogien hallinan, sprinttien ja tehävien suunnittelun sekä ketterät mittarit.