Frank Borland is back PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Kari   
01.10.2012 18:04

Moni Micro Focus asiakkaamme on varmaan saanut viime viikkoina mainosviestejä, joissa mainitaan heppu nimeltä Frank Borland. Hauska kampanja, joka yhdistää myyttisen hahmon historiasta, mutta samalla tarjoilee tiedonpalasia mukavassa muodossa.

frankborland

Olisi tietysti houkuttelevaa teilata retrokampanja jenkkien hörhötyksenä tai mainosmiesten hömppänä. Onneksi takana on kuitenkin hyödyllistä sisältöä ja ajatusta. Ensimmäinen hieno asia on Borland-brandin palauttaminen arvoonsa. Tuotenimet on selkiytetty tyyliin Borland Caliber, Borland Silk Test jne. Kaikki tuotetieto - tai ainakin melkein kaikki - löytyy samalta saitilta www.borland.com. Nyt ALM-asiakkaille oleellinen tieto ei huku muun Micro Focus viestinnän sekaan.

Toinen hieno asia on, että tuotekehitys Borlandilla on nyt hyvässä vauhdissa. Kesällä julkaistiin Silk for Mobile, mobiilisovellusten testaustuote, jolla on markkinoiden laajin alustatuki. Useista tuotteista on julkaistu merkittäviä päivityksiä, kuten Silk Central 12.0, jossa on nyt räätälöitävä tilannekuvanäkymä; Caliber 11.0 joka vihdoin integroi CaliberRM- ja CaliberRDM-tuotteet sekä StarTeam 13.0. Aivan uusi StarTeam Agile mahdollistaa ketterän projektin ohjauksen joko itsenäisenä tai StarTeam-arkistoon liitettynä.

Olemme myös täällä ImproveIt:ssä ahkeroineet ja päivittäneet sivustollemme tietoa näistä uusista ja päivitetyistä ratkaisuista.

Jos muuten haluat tietää lisää kuka oikein oli Frank, niin hieman taustaa löytyy täältä.

 

Lisää kommentti

Oma nimesi:
Aihe:
Kommentti:
  Vain pieniä kirjaimia, ei välilyöntejä.
Roskapostivarmennus::