Verkkosivukisa PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Kari   
18.10.2009 22:53

Hyvin toimivat verkkosivut ovat nykyään äärimmäisen tärkeät lähes kaikille yrityksille ja yhteisöille. Vaikka niiden kautta ei verkkokauppaa tehtäisikään, niin asiakkaat käyttävät niitä kuitenkin monenlaisen tiedon etsintään ja muodostavat itselleen kuvan tuotteiden ja paljvelujen tarjoajasta sivujen takana. Tuntuu kuitenkin että valitettavan monilta on unohtunut kokonaisuus ja sivujen näyttävyys on noussut ykkösasiaksi ja käytettävyys tai toimivuus sitten jäänyt heikommalle.

Itse uskon vahvasti että balanssi on löydettävissä ja näyttävätkin sivut voivat olla toimivat. Hyvää luettavaa aiheesta löytyy esimerkiksi Jacob Nielsenin useit.com sivustolta. En väitä että omat sivumme olisivat lähellekään täydelliset, mutta ehkä teimme jotakin oikein, kun saimme kutsun Suomen Parhaat Verkkosivut 2009 -kilpailuun. On hyvä, että tällaisia kisoja pidetään joilla hyviä sivuja etsitään ja palkitaan. Näin asian tärkeys nousee esiin ja hyvän työn tehneet saavat arvostusta ja palautetta. Verkkosivujen tekijöille tulee helpoksi ottaa esimerkkiä toisten hyvistä töistä ja vältää toistamasta virheitä.

Sinulla on nyt mahdollisuus äänestää. Etsi sivulta http://www.websiterace.com/national/fi/aanestys/yritykset/ b-to-b palvelujen kategoriasta IMPROVEIT OY ja anna äänesi jos pidät sivuistamme. Tai etsi jokin muu sivusto jota pidät parempana.

Miksiköhän muuten tuon verkkosivukisan sivut tuntuvat niin hankalilta käyttää Wink.

 
Kommentit (1)
Verkkosivukisa
1 16.04.2010 05:09
Jopsu
Tuota noin.... Tuohon verkkosivukisaan pyydetään kaikki keiden yhteystiedot löytyvät verkkosivulta. Itselläni on muutamakymmen sivusto, ja niistä on tullut puoleen pyyntö liittyä kisaan. Eli kyseessä on business, ja haluavat mahdollisimman monta osaanottajaa mukaan rahan kiilto silmissä.

Lisää kommentti

Oma nimesi:
Aihe:
Kommentti:
  Vain pieniä kirjaimia, ei välilyöntejä.
Roskapostivarmennus::