Uudet sivut avattu PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Kari   
03.09.2009 15:31

Uudet sivumme ovat vihdoin valmiit. Keskikesästä alkaen olemme tätä projektia puskeneet eteenpäin aina kun aika ja fiilikset ovat sen suoneet. Vaikka lopputulos ei ehkä olekaan kaikkein näyttävin mahdollinen liikkuvine kuvineen, toivomme että se palvelee teitä, hyvät asiakkaamme. Kaiken takana oleva julkaisujärjestelmä ainakin suo aiempaa paremmat mahdollisuudet meille tuoda helposti uutta sisältöä esille.

Sivuiltamme ovat nyt lähes kokonaan Suomeksi joten asioiden ymmärtäminen pitäisi olla nopeampaa. Esittelemme kattavan koulutustarjontamme ja laajan tuotetarjonnan, josta toki varsinaiset detaljit löytyvät toimittajien sivujen kautta.

Tapahtumalistasta löytyy yhdestä paikasta avoimet koulutuksemme ja seminaarimme. Kannattaa tarkistaa syksyn tilanne sieltä nyt ja vähän myöhemminkin, jatkoa on toki tulossa.

Myös tärkeää tässä uudistuksessa on se että saamme tänne pian kaksisuuntaisen kommunikoinnin WEB 2.0 tyyliin, eli kommentoikaa näitä kirjoituksia, kuulemme mielellämme mitä mieltä olette sivuistamme, ajatuksistani ja palveluistamme.

Oikein hyvää syksyn jatkoa kaikille asiakkaille ja kumppaneille.

Niin, ja älkää unohtako SIlk-kampanjaamme...

 

Lisää kommentti

Oma nimesi:
Aihe:
Kommentti:
  Vain pieniä kirjaimia, ei välilyöntejä.
Roskapostivarmennus::